به منظور پخت بهتر ، سريعتر و آسان تر پيتزا و حتي انواع هات داگ تنوري و سيب زميني تنوري از دستگاه فر ريلي پيتزا استفاده مي كنند. گارد استيل فر ريلي پيتزا به پخت يكدست و يكنواخت پيتزا و آبدار كردن آن كمك شاياني مي كند؛ چون گرما را به صورت كاملا يكنواخت به تمام سطوح پيتزا مي رساند و براي پخت بهتر، ديگر نيازي به برشته كردن پيتزا نخواهد بود.
پيتزا از دسته غذاهاي زودپز يا به اصطلاح فست فود مي باشد كه در ايران نيز طرفداران بسياري دارد. امروزه پيتزا در همه فست فودها و حتي رستوران ها قابل تهيه مي باشد. اين موضوع بديهي است كه پيتزا اولين بار در شهر ناپل ايتاليا پخته شد و از آنجا بود كه به ساير كشورها از جمله ايران فرستاده شد. امروزه پيتزا آنقدر در تمام دنيا مشهور و پرطرفدار است كه هيچ كس نمي تواند از خوردن آن چشم پوشي كند.
قيمت فر ريلي پيتزا
ممكن است گاهي اوقات رپ بدي به دست آوريد ، اما در صورت استفاده از مواد مناسب ، پيتزا مي تواند يك غذاي مغذي باشد. پرپشت مانند ميوه ، سبزيجات و پنير سبك مي تواند اين ظرف را از يك غذاي خوشمزه تا سالم و خوشمزه تبديل كند. و يكي از راه هاي اطمينان از خوردن پيتزا سالم ، استفاده از اجاق گاز است كه براي گرم كردن پاي خود استفاده مي كنيد.
بله ، پيتزا هاي چوبي از مزاياي سلامتي ، از فشارهاي بهداشت شخصي شما و حتي رفاه مالي شما بسته بندي مي شوند. در اينجا پنج فوايد براي خوردن پيتزا از اجاق گاز چوب وجود دارد.
1. گرم كردن پيتزا بر روي فر ريلي پيتزا (Railway pizza oven) به پخت سريع ميوه هاي سبزيجات و سبزيجات كمك مي كند و همچنين به آنها كمك مي كند تا مواد مغذي و آنتي اكسيدان خود را حفظ كنند . برخي از پرمصرف ترين مواد غذايي پيتزا شامل ژامبون (كه در مقايسه با سوسيس كمتر فن است) ، آناناس ، پنير كم چرب (كه ثابت مي كند پروتئين بالاتري دارد) ، كلم بروكلي (اگر احساس پرماجرا مي كنيد) و اسفناج كه فقط مورد علاقه طرفداران Popeye نيست بلكه مورد علاقه متخصصين تغذيه است كه به دليل داشتن بيش از 13 تركيب فلاونوئيد كه براي جلوگيري از سرطان كار مي كنند ، آن را ستايش مي كنند .
2. زمان پخت و پز سريع تر به اين معني است كه مي توانيد از پاي خود سريعتر لذت ببريد ، و اگر افراد زيادي را تغذيه مي كنيد ، اين بدان معني است كه آنها مي توانند سريعتر از وعده هاي غذايي آنها لذت ببرند. اما از آنجا كه درست خارج از اجاق گاز است ، آنها همچنين بايد كندتر بخورند ، كه اين باعث رضايت بيشتر از وعده غذايي و احساس پر شدن مي شود. هنگامي كه خيلي سريع غذا مي خوريد ، اين مي تواند منجر به كاهش وزن و حتي بدتر شود ، احساس رضايت از آنچه مي خوريد نيست. بنابراين ، خوردن چيزي درست از فر و انتظار براي خنك شدن آن به شما اجازه مي دهد تا از طريق يك پيتزا شخم بزنيد نه بلكه از آن لذت ببريد و از آن لذت ببريد.
3. اجاق هاي چوبي نيز گزينه اي اقتصادي هستند زيرا نياز به برق و گاز ندارند. بنابراين نه تنها غذاهاي سالم تري مي خوريد بلكه در ضمن پس انداز مي كنيد ، زيرا اجاق هاي چوبي باعث صرفه جويي در هزينه هاي ممكن براي هزينه هاي آب و برق مي شوند. با پولي كه پس انداز مي كنيد ، مي توانيد پرپينگ هاي سالم و خنك بيشتري بخريد (كدو حلوايي و طعم مريم گلي مانند پيتزا چيست؟).
4- فر ريلي پيتزا چوبي براي پخت و پز هر نوع مواد غذايي و تاپ هاي موجود در پاي پيتزا ، از جمله نان هاي فاقد گلوتن ، بي خطر هستند ، بنابراين مي توان آنها را در رژيم هاي مختلف استفاده كرد. با اين وجود ، شايد بتوانيد با زمان پخت و پز بازي كنيد تا مواد بي نظير را در خود جاي دهيد. براي پختن كامل پيتزا ، پيتزا بدون گلوتن بيش از 3 دقيقه زمان لازم است.
5- پيتزا هاي چوبي همچنين گرما را به طور مساوي توزيع مي كنند ، بنابراين شما برش هايي را كه نيمه كاره است مصرف نمي كنيد. هر قسمت تا كمال طبخ مي شود. در كنار توزيع بيشتر حرارت ، پيتزاهاي چوبي داراي طعمي دودي هستند كه چيزي را به آن اضافه مي كنند كه اجاق هاي معمولي قادر به ايجاد مجدد نيستند.
پيتزا نيازي به ناسالم بودن ندارد و اجاق هاي چوبي مي توانند ابزاري اساسي براي بهتر شدن طعم پيتزا و احساس بهتر براي بدن باشند. تمام آنچه لازم است تجهيزات و مواد لازم براي تهيه يك پيتزا سالم است.
بهترين مارك فر ريلي پيتزا
در حالي كه پخت و پز گوشت در كوره بوي تابستاني است ، هيچ چيز عطر پيتزا تازه و خانگي را نمي تپد و از حياط خلوت خود مي كوشد. با يك فر ريلي پيتزا در فضاي باز شخصي ، لازم نيست كه منتظر تحويل پيتزا هاي تقريبا سرد و با طعم مقوايي باشيد. اجاق هاي پيتزا در حال سوختن چوب قبلاً براي رستوران هاي خوب ايتاليايي و اتصالات پيتزا رزرو مي شدند. ديگر نه. اكنون مي توانيد بلافاصله پس از بيرون آوردن آن از اجاق گاز پيتزا با چوب خانگي خود ، از پيتزا لذت ببريد.
فقط مهماني هايي را كه مي خواهيد برگزار كنيد تصور كنيد! ديگر نخواهد بود ، "بياييد پيتزا را صدا كنيم!" در عوض ، شما مي توانيد بگوييد ، "بياييد افر ريلي پيتزا ايتاليايي را آتش بزنيم. چه كسي مي خواهد پيتزا؟ "محله شما هرگز بوي يكسان نخواهد داد! امكانات پخت و پز بي پايان است. مي توانيد استيك هاي چوبي ، ماهي ، مرغ ، نان درست كنيد و بگذاريد ما پيتزا را فراموش نكنيم!
بسته به نوع فر ريلي پيتزا در فضاي باز خريداري شده ، پيتزا شما قبل از شناختن آن آماده خواهد بود. اجاق هاي پيتزا قابل حمل از جنس استيل ضد زنگ با كيفيت بالا ، برخلاف اجاق هاي آجري ، به سرعت گرم مي شوند ، كه تا رسيدن به دما مي تواند 3 ساعت طول بكشد. گرچه نتيجه نهايي به همين صورت است.
برخي از افراد تصميم مي گيرند اجاق هاي پيتزا مخصوص چوب خود را بسازند. اگر وقت زيادي بر روي دستان داريد ، اين يكي از راهها است. معمولاً اين كار چند آخر هفته طول خواهد كشيد. و پس از ساخته شدن ، شما بايد طي مدت 3 روز اجاق را درمان كنيد. سپس ، همانطور كه قبلاً ذكر كردم با اجاق گازهاي پيتزا در فضاي باز ، گرم شدن حدود 3 ساعت طول مي كشد. به نظر مي رسد مانند يك انتظار طولاني براي لذت بردن از پيتزا پخته شده تازه.
در مورد فر ريلي پيتزا سوزاندن چوب مشكلي وجود دارد. كفپوش ناهموار مي تواند حذف پيتزاهاي شما را دشوار كند ، زيرا پوست پيتزا بايد يك دوره مانع كوچك را مانور دهد. بعلاوه شكاف بين آجرها باعث گرمازدگي خواهد شد و اين بدان معني است كه كف اجاق شما هرگز به طور مساوي گرم نمي شود و بياييد با آن روبرو شويم ، كف قلب اجاق گاز است. بنابراين اطمينان حاصل كنيد كه قبل از خريد تصوير واضحي از داخل اجاق داشته باشيد. توليد كننده هايي كه تصاوير واضح از داخل اجاق را نشان نمي دهند ، چيزي براي پنهان كردن دارند.
جايگزين چيست؟ فر ريلي پيتزا با چوب ساخته شده از استيل ضدزنگ. اجاق هاي پيتزا از جنس استنلس استيل يك راه حل هوشمند براي اجاق هاي پيتزا در فضاي باز هستند. آنها به سرعت و به طور مساوي گرم مي شوند زيرا فولاد گرما را منعكس مي كند ، كه با اجاق هاي پيتزا گنبدي اتفاق نمي افتد. نيازي نيست كه نگران آسيب رساندن به باران باشيد. چرا؟ از آنجا كه فولاد ضد زنگ زنگ نمي زند.
البته اين امر به توليد كننده و نوع فولاد ضدزنگ مورد استفاده بستگي دارد. نيويورك فر ريلي پيتزا را در فضاي باز ايجاد مي كند كه به راحتي مي توانند عناصر را تحمل كنند. فولاد ضد زنگ با كيفيت بالا آنها محصول برتر را تضمين مي كند. فولاد ضد زنگ با كيفيت خوب نيز ارائه مي دهد ، اما بهتر است از اجاق هاي پارتي پيتزا دور شويد. استيل ضد زنگ پايين است و تمايل به راحتي زنگ زدگي دارد. باز هم بسياري از توليد كننده ها هستند كه اجاق هاي پيتزا را در سراسر اينترنت به فروش مي رسانند اما شما بايد تحقيقات خود را انجام داده و دستورالعمل هاي زير را در نظر داشته باشيد.
فر پيتزا آجري
همانطور كه سال 2019 را مي پوشيم ، دوست داريم نگاهي به "آلبوم عكس خانوادگي" و نمونه هايي از عكس ها و داستانهاي فوق العاده ، شليك شده از چوب كه امسال توسط جامعه صاحبان Forno Bravo و سازندگان اجاق گاز فرستاده شده است. در اينجا فقط چند مورد از ارسال فوق العاده اي كه از طريق مسابقات ، صفحه فيس بوك و پيوند گالري عكس دريافت كرده ايم ، آورده ايم.
خطوط اجاق ما بسيار متنوع است ، و سليقه صاحبان و علاقه مندان ما به حالت خفيف تا وحشي ، روستايي تا ساده و كاشي كاري شده از گچ كاري به سنگ تبديل مي شود كه انتخاب چند مورد علاقه بسيار دشوار است. ما همه آنها را دوست داريم و مي دانيم كه شما نيز خواهيد بود
هنگامي كه راجر دبليو دبليو ، كه در منطقه بوستون زندگي مي كند ، تصميم به ساخت يك فر پيتزا آجري گرفت ، مي خواست يكي از سنين بالا را بسازد. ابتدا به سرچشمه رفت و مدتي را در پمپئي ايتاليا گذراند و در كاوش در ويرانه هاي حفظ شده اجاق هاي آنها كاوش كرد تا حس اصلي را بدست آورد. سپس او به خانه آمد و با استفاده از برنامه هاي Forno Bravo و كمك اعضاي انجمن ما ، خانه خود را ساخت.
فر پيتزا پز خانگي
وي در توصيف فر پيتزا آجري خود مي گويد: "گنبد آجر آتش است كه با الياف سراميكي عايق بندي شده است. اين محاصره از مواد نسوز ، قاب هاي فلزي و تخته پشتي بتوني ساخته شده است كه در روكش سنگي واقعي پوشانده شده است. سقف اسلحه ورمونت است و همه چشمك ها مسي هستند. ما كاملا موافقيم!
طراحي فر ريلي پيتزا به گونه اي است كه كمترين فضا را در محيط شما اشغال ميكند. جنس بدنه آن از استيل بوده كه از كيفيت و استحكام زيادي برخوردار است و با پخت و پزهاي زياد كيفيت خود را از دست نمي دهد.
فر ريلي پيتزا چه كارايي دارد و چه كمكي به ما در فست فود يا رستوران به ما خواهد كرد ؟
اگر شما صاحب يك فست فود باشيد و براي شما اهميت داشته باشد متفاوت باشيد , پيشنهاد ما در خصوص تهيه خمير پيتزا توليد آن در داخل فست فود يا رستورانتان است. بيشتر دوست داران پيتزا به كيفيت نان پيتزا بسيار اشاره مي كنند و خوش طعمي و تازگي اين قسمت از غذا را اهميت مي دهند.
براي تهيه خمير پيتزا بهتر است موارد تشكيل دهنده خمير به يك اندازه باشد. واضافه كردن همه موارد به آب بايد به تدريج انجام شده باشد.از مايع آب يا شير نيز مي توانيد استفاده كنيد و اگر مقداري چسبنده شد مي توانيد كمي آرد بيشتر اضافه كنيد.البته بعد از آماده شدن بهتر است يك ساعت تامل كنيد تا ور آمده و بسيار لذيذ شود.
بعد از اماده شدن خمير پيتزا نوبت به پخت آن مي رسد. فر ريلي پيتزا محصولي است كه مي تواند شما را در اين امر ياري كند.اگر در رستوران يا فست فود و يا كافي شاپ خود مشتريان زيادي داريد كه در منوي شما پيتزا را انتخاب مي كنند، پشنهاد ما به شما داشتن يك فر ريلي پيتزا KMC با قابليت هاي بسيار است. اين محصول انواع مختلفي دارد.
منبع : pironicco.com
- دوشنبه ۰۹ دی ۹۸ | ۱۰:۱۹
- ۱۵۲ بازديد
- ۰ نظر